Oj vad länge det var sedan vi skrev något.

Ni kanske tror vi har dött, eller blivit osams eller något annat tråkigt. Nejdå, vi har bara haft fullt upp med våra liv, arbete och f*n vet allt. Ulrika och jag, Hilde, var ute på en vandring med övernattning i Tyresta i slutet på februari, en väldigt annorlunda upplevelse. Hildes bror var också med på denna vandring, en liten övning för honom, då han planerar att gå Norge på längs. Vi satt vid vårt vindskydd, framför brasan, och kände hur skönt det var att vara helt ensamma ute i skogen….men vad händer??? Det dyker upp en pannlampa, en till, en till, en till….och till slut så har en farsa med 5 barn dykt upp, som också har för avsikt att sova i samma vindskydd. Så det är bara att göra det bästa utav det, knö ihop sig och uppleva en ny erfarenhet. Dock så sov barnen lite dåligt, då vi vuxna tydligen snarkade lite för mycket…så mycket att vi faktiskt fick be om ursäkt på morgonen 🙂

Nu till helgen så kommer det vara som vanligt igen, vad gäller vandringar. Vi kommer att ge oss ut med Micke, vår bästa vandringskompis, och hans svärson, och förhoppningsvis hunden Malte. Målet är Sörmlandsleden, vår favorit led, och etapp 17 och 18. Behöver vi säga att vi längtar? Ska bli så underbart, komma ut, ladda batterierna och bara vara 🙂

Det här inlägget postades i Vandringar. Bokmärk permalänken.